Stanowisko Prezydium Okręgowej Izby Pielęgniarek i Położnych

Stanowisko nr 1/VII/2016 Prezydium Okręgowej Rady Beskidzkiej Okręgowej Izby Pielęgniarek i Położnych w Bielsku-Białej z dnia 11 października 2016 r. w sprawie: poparcia kampanii medialnej, której celem jest zmiana wizerunku lekarza weterynarii oraz ratowania Inspekcji Weterynaryjnej przed likwidacją.

Stanowisko Prezydium Okręgowej Rady Beskidzkiej Okręgowej Izby Pielęgniarek i Położnych w Bielsku Białej

Czytaj również

TVP 1 O STANOWISKU KIL-W W SPRAWIE PIBŻ

W TVP 1 odbyła się dyskusja nad powołaniem Państwowej Inspekcji Bezpieczeństwa Żywności, w której udział wziął Jacek Łukaszewicz Prezes Krajowej Rady Lekarsko-Weterynaryjnej oraz Ewa Lech Wiceminister Rolnictwa. (od 11’15”).

10 sierpnia 2016 Czytaj więcej
Konferencja prasowa w Centrum Prasowym PAP

W Warszawie w Centrum Prasowym PAP odbyła się konferencja prasowa poświęcona akcji zbierania 100 tys. podpisów pod obywatelskim projektem ustawy o Państwowej Inspekcji Weterynarii i Żywności. Dziennikarzom informacji udzielali Jacek Łukaszewicz Prezes Krajowej Rady Lekarsko-Weterynaryjnej oraz Marek Wisła Prezes Opolskiej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej. komunikat prasowy

15 marca 2017 Czytaj więcej