Stanowisko Naczelnej Rady Lekarskiej

Stanowisko nr 18/16/VII Naczelnej Rady Lekarskiej z dnia 4 listopada 2016 r. w sprawie poparcia postulatów Krajowej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej o utrzymaniu Inspekcji Weterynaryjnej.

Stanowisko Naczelnej Rady Lekarskiej

Czytaj również

Media o nas

Wczorajszy komunikat prasowy Krajowej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej na temat reformy systemu bezpieczeństwa żywności spotkał się z dużym zainteresowaniem mediów. Przypomnijmy, że zdaniem Krajowej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej konsolidacja inspekcji bezpieczeństwa żywności powinna polegać na jej spionizowaniu, podległości pod Premierem RP oraz dofinasowaniu łączonych instytucji. Poniżej wybrane publikacje na ten temat. www.gazetaprawna.pl stooq.com www.portalspozywczy.pl www.farmer.pl www.agropolska.pl www.ppr.pl www.najnowsze-wiadomosci.eu

1 czerwca 2017 Czytaj więcej
POLSKIE RADIO O PLANACH POWOŁANIA PIBŻ

Polskie Radio wyemitowało audycję z udziałem prezesa KRL-W Jacka Łukaszewicza oraz wiceminister rolnictwa Ewy Lech dotyczący zagrożeń związanych z planami stworzenia Państwowej Inspekcji Bezpieczeństwa Żywności.

4 sierpnia 2016 Czytaj więcej